Het Begin - Reisverslag uit Den Helder, Nederland van Anouk Jellema - WaarBenJij.nu Het Begin - Reisverslag uit Den Helder, Nederland van Anouk Jellema - WaarBenJij.nu

Het Begin

Door: Anouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

20 September 2009 | Nederland, Den Helder

Op dit moment zit ik nog thuis op de bank. Ik wil graag iedereen mee laten lezen hoe mijn verhaal is.

Het begon allemaal in Alkmaar. Ik zat bij een klasgenootje op de bank een kopje thee te drinken. Even kijken naar haar nieuwe appartementje. Ze vertelde mij dat haar plan was om in het buitenland te gaan afstuderen. Super tof natuurlijk!!

Door omstandigheden kon ze niet alleen gaan. Mij leek het echt heel leuk om samen te gaan. Dus dat hebben we besloten. Het was moeilijk om een afstudeeropdracht te vinden in Het buitenland. Uiteindelijk zijn we via school aan een contactpersoon in New Delhi-India gekomen.
En daar begon ons avontuur. Nu over 131 dagen vliegen wij naar
India. Om daar een afstudeeronderzoek te gaan doen. Een afstudeeronderzoek dat gaat over kinderarbeid. Samen met Jildau ga ik dit avontuur beleven. En jullie mogen mee genieten aan de hand van mijn verhalen.

Groetjes, Anouk