Foto's en naar de dokter
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
10 Februari 2010 | India, New Delhi
Gister met Jil naar de dokter geweest en ik heb zelf niet de behoefde om zo iemand te bezoeken. Eerst sjees je met een tuktuk door de straten. Bij de arts aan gekomen moet je in een veel te moderne wachtkamer wachten. Krijg Jil een thermometer in haar mond die alleen is afgeveegd met een zakdoekje. Gelukkig nog wel een papiere. Die dan weg gegooid wordt. ze moet nog ff op de ondrezoekstafel en dan klaar. Alleen fruit eten en rijs. Meer mag ze niet. medicijnen gehaald bij een soort van approtheek. waar ze gewoon uit een tuppertje werden getrokken. Terug weer met de tuktuk en einde van de dag.
10 Februari 2010 - 07:58
Lotty:
Hallo Anouk,
Jullie maken ook weer wat mee.Als de pillen uit de tupper maar helpen.volg ook het advies van de dokter maar op dan kan je maag en darmen ook wat tot rust komen.
mooie foto's.We gaan nog even op je hyves kijken.
dikke kus Henk& lot
10 Februari 2010 - 13:43
Tanta Rie:
Dokterbezoek. Jil was er blijkbaar slechter aan toe dan jij. Dit is ook weer zoiets aparts. Hoe oud kan een mens worden gemiddeld in India. Zal wel heel wat minder zijn dan bij ons.
Misschien kan je een vervolg script maken voor de film "Komt een vrouw bij de dokter!" Je moet wel flink beroerd zijn voor je daar naar toe gaat. Je foto's bewaar ik in een apart mapje. Groetjes en tot schrijfs, tante Rie -
10 Februari 2010 - 14:59
Oma Heydens:
Lieve Anouk,
Ik ben van middag bij Lotty & henk om een bakkie en blijf daar ook lekker eten gezellig hoor.
Met Lotty heb ik de verslagen gelezen van jullie verblijf in india.Jullie zijn gelukkig weer beter het is ook een hele overgang he van het koude kikkerlandje naar de warmte.
Jullie kamer is ook niet wat je gewend bent,maar jullie passen zich heel goed aan.Ik ben ook blij dat jullie je er goed doorheen slaan.Wat hebben wij het in Holland dan goed he vergeleken met die arme mensen daar.Passen jullie goed op jezelf .Oma wenst jullie heel veel gezondheid toe (niet meer aan de rees raken hoor)
Liefs en een knuffel van oma
10 Februari 2010 - 16:03
Ax:
Hey Nouk,
Jullie beleven wel weer de gekste dingen (ben ook niet anders van jou gewend of is dat alleen in "samenwerking" met leo?). Ik ga nu even de foto's op je hyves kijken, want ik ben toch wel benieuwd naar je 'vakantie-kiekjes':P.
kusjes Ax
ps. Ik mis je wel op trainen hoor, nu heb ik alleen leo om mee te zwetsen. -
11 Februari 2010 - 07:30
Leonie:
Hee Nouk!
Fotos zijn even leuk om te zien, ik had er toch een heeel ander beeld van!:)
Beetje jammer dat Axel niet voldoende heeft aan mij alleen!:(
xxx
Ps. Ik mis je ook!(A)