De gelukkigste dag in Delhi - Reisverslag uit New Delhi, India van Anouk Jellema - WaarBenJij.nu De gelukkigste dag in Delhi - Reisverslag uit New Delhi, India van Anouk Jellema - WaarBenJij.nu

De gelukkigste dag in Delhi

Door: Anouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

11 Februari 2010 | India, New Delhi

Vandaag was onze gelukkigste dag in Delhi.

We hebben namelijk een sim. Dus vanaf heden kan ik met het thuisfront en met Afghanistan bellen. Of nou Afghanistan kan mij bellen :D:D Ik ben er helemaal blij mee!!
Mocht je nog jarig zijn in de tijd dat ik weg ben. Jammer ik kan je niet sms'en. Ik heb namelijk geen nummers in me telefoon :D

• 11 Februari 2010 - 06:17

Lotty :

Hallo Anouk
    Geweldig dat ik je stem weer hoorde. Een vrolijke anouk aan de telefoon deed ons erg goed! Geniet van de feesten in de stad dit weekend we horen maandag weer van je leuke verhalen.
    kus Henk & Lot

• 11 Februari 2010 - 07:27

Leonie:

Hee Sis, dat klinkt goed!:D Alleen een beetje jammer dat ik pas in Juli jarig ben, want mijn nummer ken je uiteraard.:) Succes!xx.

• 11 Februari 2010 - 09:23

Tante Rie:

Anouk wat heerlijk dat je nu naar je ouders en naar Vince kan bellen. Je was helemaal niet gewend om zo lang van huis te zijn en dan ook nog zonder telefoonverbinding naar je thuisfront. Het zal wel duur zijn. Ik bekeek het weerbericht van New Dehi. Een heerlijk temperatuurtje dag en nacht. Wij zitten al voor de derde keer in de sneeuw en dat geeft een enorme verkeerschaos in het hele land.Hopenlijk zijn jullie nu weer een beetje opgeknapt Groeten, tante Rie.

• 11 Februari 2010 - 17:45

Marloes :

Hey Nouk!

Haha, ik heb 2 dagen niet op mijn laptop gezeten en er staan meteen weer allemaal verhalen op :D

Fijn dat je nu een telefoon hebt. Dat scheelt vast enorm. Is het duur om te bellen?

Ik heb ook even je foto's op Hyves bekeken, echt leuk om te zien hoe jullie het daar hebben. Dan krijg je er toch een beeld bij. Ik vind het wel echt geniaal dat je Jan hebt opgehangen hoor ;)

We zijn gisteren naar Valentine's Day geweest in de bios. Je moet 'm echt gaan kijken hoor, weet zeker dat je 'm leuk vindt!

Beterschap aan Jil, hopen dat ze snel weer beter is.. Ben jij weer een beetje beter?

Ik kwam Faranak trouwens nog tegen in de trein. Haha, ze vond het wel slim van je om voor de balans te stoppen want ze had er totaal geen zin in... :P

Ik lees in het berichtje van je moeder dat je dit weekend gaat feesten in Delhi? Veel plezier :D

En vooral veel foto's blijven maken :D

x

• 11 Februari 2010 - 21:23

Lianne:

Heeey,
    25 februari ben ik jarig, ik mail je m'n nummer nog wel even :D. Veel plezier dit weekend!!

• 11 Februari 2010 - 21:36

Roberta!:

hi NOuk!
    Ik was al van plan je moeder te bellen om te vragen of je je telefoon mee had.! maar nu heb je dus een nummer.. misschien handig om die te mailen :P.. en wat kost t als je gebeld wordt.?
    Veel plezier op je feesten.! ik ga naar carnaval .. hii..
    Love XX Roberta!

• 12 Februari 2010 - 17:47

Ax:

Hey schat,

Jij weet dat ik de 20ste jarig ben he?? Veel plezier verder nog en we lezen je aandachtig je avonturen in het verre oosten ;).

Kus Ax en Nicole