UruzganFM - Reisverslag uit New Delhi, India van Anouk Jellema - WaarBenJij.nu UruzganFM - Reisverslag uit New Delhi, India van Anouk Jellema - WaarBenJij.nu

UruzganFM

Door: Anouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

19 Februari 2010 | India, New Delhi

Op 3 Fm is op elke werkdag uruzganFM te horen. Voor mij is het wel leuk om wat infotmatie uit het uitzendgebied te krijgen. NOS/ uitzending gemist/ alle radio's stadions doen het hier niet via de computer en bij uruzganFM kan je uitzending gemist 's morgens downloaden. Nederlands nieuws komt naar voren. Leuke weetjes enz

Ze draaien ook wel leuke plaatjes. Nou is het deze week UruzganFM week voor Anouk. Ik kan niet naar de olympische spelen kijken dus dan maar een andere bezigheid zoeken.

Maandag was ik in me veel te aardige bui om een plaatje voor Vince aan te vragen. Jouw hand van Guus. I love Guus.
Dat ik hoorde dat ze hem uitzonden op dinsdag was ik helemaal happy de peppy. Dat ik dat had gehoord was ik helemaal in de wolken. :D:D:D

Natuurlijk had Vince het niet gehoord maar na veel aandringen ging hij toch maar even luisteren naar uitzending gemist.

Al 2 weken hoor ik elke dag het liedje Fame van irene... ?? Jil is officieel verslaafd. Het is elke dag gezellig hier. Maar om de kantoordag toch compleet te maken. Nog een keer een liedje aanvragen bij uruzganFM dit keer speciaal voor Jil. En ja hor. Vanmorgen dat ik ging luisteren was daar weer mijn berichtje en weer het liedje wat ik had aan gevraagd. Nu speciaal voor Jil. Omdat ze er helemaal Happy van wordt. De uitkomst van dit verhaal is eigenlijk. Dat Fame HET liedje is van Anouk en Jildau. En we helemaal Happy zijn!!!

• 20 Februari 2010 - 14:43

Anneke:

Hoi kanjer,erg leuk om alles te lezen. Dixie heeft steeds contact via Hyves. Als je terug bent gaan we heerlijk voor jou, Vinnieboy en natuurlijk H&L koken. Geniet van alles want, achteraf gezien,de tijd dat je er bent is relatief kort. Blijf gezond want ik krijg het idee dat je zieker bij de dokter weg kan gaan als dat je er kwam.Dikke kus van Frank, Kaja, Dixie en mijzelf.
    p.s.Krijg je nog iets mee van de Olympische Spelen?

• 20 Februari 2010 - 14:49

Anneke:

Nog even een aanvulling op mijn vraag over de O. Spelen....Laat de Indiase t.v. er iets over zien?

• 21 Februari 2010 - 18:54

Ellen:

Heeej Anouk!

Wat leuk om te lezen wat je daar allemaal doet en beleeft daar in het verre India!
    Voor het laatst dat ik jou sprak was nog in de trein, was je in drukke voorbereiding voor India en inmiddels zit je er al!
    Ik zou zeggen geniet er van en ik ben benieuwd naar je leuke verhalen!

• 21 Februari 2010 - 21:02

Lotty:

Hallo Anouk,
    Happy de peppy leuk dat je door muziek van fame helemaal blij bent.Wij hopen dat onze kaart deze week bij jullie aankomt en dat er dan een nieuwe film gekeken kan worden. Leuk om te lezen dat het goed gaat in India en ik heb dinsdag uruzganFM geluisterd leuk om te horen. Wij kijken uit naar je volgende verhaal. Je schrijft erg leuk mop dikke kus henk en lot