Snuffel in me vuilnisbak
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
02 April 2010 | India, New Delhi
Stres in de tent. We moeten om 11 uur weg omdat we om 12 uur een interview hebben met nog een andere organisatie. Net op zn dag staken natuurlijk de tuktuks. Pffff.. uiteindelijk na 20 staan wachten nemen we maar een taxi en sjezen we op ze India’s naar de locatie. Veel file onderweg natuurlijk. Na veel zoeken hebben we het gevonden. De wijk nu nog de plek waar het gebouw staat. Heleboel indrukken en heleboel gaos. Het interview was wel leuk. Maar daarna moet je ook weer terug. Uiteindelijk nemen we maar de bus. Dat is veel goedkoper als de taxi en we zijn nog langer onderweg dan op de heenweg. Totaal zijn we 4 uur onderweg. En dan zijn we nog bij de citymall. Dus moeten we lopend naar de office. Ongeveer 15 minuten. NIET LEUK DAT ZE STAKEN DIE TUKTUKERS!! Vooral me benen vinden het minder. nu moeten we veel lopen. en het is zoals ik het noem zweetheet.
Moe en om half 5 komen we bij het office aan. Nog een half uurtje en dan zijn we wel weer klaar. We gaan terug naar het hostel. En wat ligt daar? Mijn rode pen met een nieuwe vulling bij het inschrijfboek. GATVER!! Iemand heeft dus in onze vuilnis lopen rommelen. Geen fijn idee.
Jil gaat even slapen en ik ga opzoek naar souvenirs en een fles rum. Ik vind leuke shoppies met aarden werk en snuffel wat rond. Daarna een nieuw geurtje kopen bij de city mall en op naar de drankwinkel in J Block. Alleen maar mannen. Allemaal slaan ze drank in. Ik heb de indruk vooral voor zichzelf. Ik opzoek naar de rum. Geen aandacht besteden aan de rare gezichten. 1 ik ben een vrouw en 2 nog raarder ben blond. En ik koop nog eens drank ook VREEMD. Ik reken af en loop terug naar het hostel. Jil en ik gaan boodschappen doen en eten halen. De kaart van Lot met Julia’s tango erin is aan gekomen dus we gaan meidenavond houden!! Als de fles rum is moeten we hem ook weer naar buiten smokkelen. Drank is namelijk niet toegestaan in het hostel. Maar goed soms moet je regels verbreken. WE hebben fun gehad. En onze meidenavond was dik geslaagd.
02 April 2010 - 17:08
Henk:
Achteraf gezien kon je die pen nog verkopen.
Twee roepi was geen gekke prijs geweest.
Maar ja het is toch leuk als je tot ondekking komt dat jou vuilnis een tweede leven begint.
Ik stel mij zo voor dat heel Delli een grote kringloop is.
Ik hoop wel dat je voor mij ff zo'n lekker flesje rum kunt meenemen.
groetjes,Henk